963877036 / 694477494

ORIGE DEL PROJECTE

Naixem d'una iniciativa del grup de Consum de Vera i del centre especial d'ocupació de la fundació CEDAT, amb la qual s'ajuntaven un grup de consumidors conscients, xiques i xics amb diversitat funcional que es manegen a la logística del repartiment millor que Amazon, i llauradors i llauradores que feien producció a l'Horta de València. Amb tot això ja teníem tots els ingredients per a muntar un bon "sarao"!

Amb aquests vímets comencem a caminar al maig de 2015 i des d'aquell moment s'hem anat afermant, no sense dificultats, demostrant amb la seua ampliació a Benicalap i ara a la UV que és un projecte sòlid i amb visió de futur, escalable i exportable a altres llocs.

Sòl viu
Naix de la inquietud social i agroambiental de xicotets productors de l'Horta Nord que afegim a l’esforç diari de producció d'aliments ecològics una tasca sensibilitzadora, formativa i educadora que puga provocar un canvi en el model social i econòmic. A més, és un projecte solidari i d'integració social ja que treballem amb col·lectius en risc d'exclusió social com ara immigrants subsaharians i persones sense sostre
CEDAT
El Centre Especial d'Ocupació CEDAT A.G. depèn de la Fundació CEDAT de la UPV i el seu objectiu és la integració soci-laboral de persones amb discapacitat. Dins d'aquest projecte som els encarregats del repartiment de l’última milla amb bicicleta. Però, qui són els que ho duen a terme? D'aquesta tasca s'encarreguen persones amb diversitat funcional que tots els dies, i a través dels nombrosos projectes portats a terme en CEDAT, tenen l'oportunitat de demostrar les seues capacitats i donar el màxim en el treball. Seran ells mateix els qui acosten els productes de l'Horta als domicilis, despatxos i punts de repartiment. Tenim les portes obertes perquè ens conegueu i estarem encantats de rebre-vos a les nostres instal·lacions al campus UPV.
UPV
La Universitat Politècnica de València és una universitat eminentment tècnica, però que a més té una gran consciència social. El promotor d'aquest projecte va ser al seu moment el Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació que va realitzar una anàlisi de les possibilitats i una cerca de nínxols d'ocupació compatibles amb les capacitats i habilitats de la plantilla, preferentment en activitats que donaren visibilitat al personal de CEDAT per tal de concienciar a la comunitat universitaria. Així, i amb la inestimable colaboració de membres del Grup de consum responsable Vera UPV que ens ajudaren a impulsar el projecte, van sorgir la Cistella Responsable i més tard el Mercat agroecològic i de comerç just UPV.

A més, els últims anys hem tingut un gran suport per a reforçar i estendre el projecte a Benicalap per part de l'Ajuntament de València, la Fundació Les Naus i la resta de participants del projecte GrowGreen, que podeu veure els seus logos al peu de la web.

Coneix al nostre equip

Al Centre especial d'ocupació treballem units per a aconseguir les nostres metes i objectius. Som una gran família i intentem ajudar-nos i donar-nos suport els uns als altres formant un bon equip. 

Co-Owner John Doe

Cristóbal Miralles Insa

Coordinador de la Fundació CEDAT 

Co-Owner Jane Doe

Ana Quintana Andrés

Coordinadora del Centre Especial d'Ocupació

Co-Owner John Doe

Jaime Rovira Juan

Tècnic del Centre Especial d'Ocupació.
“El McGuiver”

Co-Owner John Doe

Rixti Lostado

Representant del Gremi d'Agricultors

Co-Owner Jane Doe

Silvia Ramos Cardona

Treballadora-Repartidora

Co-Owner John Doe

Nestor Ponce Martín

Treballador-Repartidor

Co-Owner John Doe

Cristina Ibañez Simó

Treballadora-Repartidora

Co-Owner Jane Doe

Manuel Cuadrado Serrano

Treballador-Repartidor

Co-Owner John Doe

Paula Galindo Cantón

Treballadora-Repartidora

Co-Owner Jane Doe

Paquito Aguado Gimenez

Treballador-Repartidor