963877036 / 694477494

COM FUNCIONA?

La CISTELLA RESPONSABLE oferix un servei de cistelles de verdures i fruita de temporada, produïdes a l'horta valenciana, que et repartirà el nostre personal de la Fundació CEDAT amb la mínima petjada ecològica, o que pots recollir en certs punts dins dels llocs on prestem el servei

Selecciona l'àrea de repartiment on et situes:
UNIVERSITATS
Benicalap
Entrega en universitats
Registra't i podràs recollir la teua Cistella a CEDAT (entre 11h i 15h) o LA TENDA en Av. Tarongers (12h a 14h, o 16h a 19h) o també, si eres personal de la UPV, te la podem portar al teu despatx del campus.

A finals de cada setmana activarem l'oferta perquè pugues demanar fins dilluns a les 10:30AM la cistella que et servirem el DIMECRES següent; sense obligació de demanar totes les setmanes, només quan ho desitges.

Entrega en Benicalap
Registra’t i et portarem la Cistella
- al teu domicili en Benicalap.
- o a l'herbolari La Flor de la Vida situat al carrer del Poeta Serrano Clavero, 24 en horari de 10 a 14 i de 17 a 20 hores.
Com arribar
A finals de cada setmana activarem l’oferta perquè pugues demanar fins dilluns a les 10.30 A.M. la cistella que et servirem el DIMECRES següent; sense obligació de demanar totes les setmanes, només quan ho desitges.